Hvem er vi

Yvonne Evers

Ledelseskonsulent erhvervspsykologisk rådgiver, NLP Master Practitioner og uddannet coach

Yvonne Evers er erhvervspsykologisk rådgiver, NLP Master Practitioner og uddannet coach. Hun har
mange års erfaring, både som underviser og som ansat i den offentlige sektor og i det private
erhvervsliv, hvor hun har opbygget og drevet flere HR-funktioner som HR-chef og HR-direktør,
ligesom hun har deltaget i mange strategi- og forandringsprocesser.

Yvonnes virke er præget af gnist, ydmyghed og respekt over for de forhold, du som deltager befinder dig i. Hendes uformelle tilgang
åbner for en ærlig og oprigtig dialog undervejs, som giver dig masser af viden og værktøjer.

Maiken Vørs Jeppesen

Ledelseskonsulent, internationalt uddannet facilitator, ledelsesrådgiver og - coach

Maiken har indgående erfaring igennem mere end 25 år som underviser, proceskonsulent, coach og foredragsholder, og arbejder bredt med udvikling af mennesker, teams og organisationer.

Med speciale i lederudvikling arbejder Maiken med udvikling af ledere på alle niveauer og gennemfører forløb til både den offentlige og den private sektor. Undervisningen foregår på såvel dansk, skandinavisk som på engelsk. 

I sin facilitering trækker Maiken på en lang lederkarriere med indgående erfaring i strategi og personaleledelse, og hun kendt for sin direkte, engagerende og indlevende facon samt evne til at kunne oversætte teori til anvendelig ledelsespraksis.

Ud over Maikens internationale uddannelse som facilitator og proceskonsulent, har hun specialer blandt andet i  De 7 Gode Vaner, Insights Discovery, DiSC, Actee Changesetter, Teori U, Power2Influence, Aktiv Læring m.v. og har en Business Master i NLP.