Om underviserne

Hvem er vi?

YVONNE EVERS &
MAIKEN VØRS JEPPESEN

er ophavskvinderne og ledelseseksperterne
bag konceptet langtidsholdbar ledelse.
Forud forarbejdet med det succesfulde ledelseskoncept har vi lange erhvervskarrierer, hvor vi har været både ledere og selvstændige ledelsesrådgivere.
Vi har begge over 25 års erfaring og uddannelser
inden for HR, ledelse, facilitering og coaching.

Yvonne Evers og Maiken Vørs Jeppesen har begge arbejdet med ledelse igennem en lang erhvervskarriere. Først som ledere inden for HR, siden som selvstændige ledelsesrådgivere. Da vi mødtes, gik vi begge med det samme ledelseskoncept i støbeskeen. Vi havde hver især gennem vores mangeårige arbejde som konsulenter for ledere på alle niveauer erfaret, at mange ledere manglede et solidt og bevidst ledelsesfundament. Igen og igen så vi, hvordan rigtig mange ledere med ildhu og sjæl kastede sig over ledelsesopgaven uden at tænke nærmere over, hvad deres ledelses-dna skulle være.

Yvonne havde allerede navnet til konceptet, ’langtidsholdbar ledelse’, som vi begge godt kunne lide. Vi søgte derefter lidt på begrebet på nettet og opdagede, at ingen andre havde sat de to ord sammen. Dengang i 2018, hvor vi havde mødt hinanden første gang på en opgave og efterfølgende støbte grundstenene til vores ledelseskoncept, kunne vi kun finde noget om langtidsholdbar mælk og konservesdåser. I dag kommer der mange varianter af begrebet frem fra alle sider af dansk erhvervsliv og konsulentbranchen, når man søger på det. Det bekræfter os i, at vi har fat i noget rigtigt, og at begrebet er udbredt og efterspurgt.

 

Idéen og ledelseskonceptet førte til, at vi skrev og fik publiceret adskillige artikler om langtidsholdbar ledelse, og vi har efterhånden haft flere hundrede ledere igennem vores åbne og interne lederprogrammer, netværksarrangementer og konferencer. Vi glæder os over, at vi i 2023 har udgivet grundbogen om langtidsholdbar ledelse, så endnu flere kan få gavn af vores succesfulde ledelseskoncept og værktøjer.